• Uncategorized 22.05.2009 No Comments

    okehhhh.. tau gak keluarga Final Fantasy?
    gak mungkin gak tau lah ya.. series game ini bener bener udah “super-terkenal” banget.. kalo diibaratin di dunia nyata, final fantasy tuh udah kaya microsoft, semua orang pasti kenal sama game ini.. Final Fantasy Rules.

    nah sekarang, g mo kasi info tentang Final Fantasy IV Advance, salah satu game final fantasy yang di remake buat GBA beberapa tahun lalu, dan sekarang lagi mulai g mainin lagi.. jadi g mo sharing game ini sama temen temen yang baca blog g biar bisa ikutan main, dan tuker2an info hehehe.. 🙂

    Review From Gamespot.com

    Final Fantasy IV, arguably the breakthrough entry in the influential series, is a perfect fit for the Game Boy Advance and is a must-play experience for fans of role-playing games.

    The Good

    • A faithful adaptation of one of the greatest role-playing games ever made
    • Excellent story filled with memorable characters
    • Beautifully composed musical score
    • Lengthy quest and plenty of interesting places to explore.

    The Bad

    • Some of the slight differences from the original may put off hardcore fans.

    oke kalo review dari g? cukup 1 kalimat. Must Play.
    walaupun grafiknya yang bener bener gak bisa dibandingin sama game high-end jaman sekarang, tapi storyline sama gameplaynya masih bisa bersaing dengan game game jaman sekarang, karena emang menurut g, game lama punya storyline yang lebih bagus daripada game game jaman sekarang.

    nah.. langsung aja ya buat yang mau ikutan main. nih link buat download Rom nya.. hehe..
    Download: http://www.indowebster.com/GBA_2275_Final_Fantasy_IV_U.html

    Tags: , , , , ,

  • Uncategorized 14.05.2009 No Comments

    mantep! tadi g abis cobain patcher dari dota-allstars.com..
    patcher itu sejenis kaya misalnya kita buka game audition, terus ada keluar window start game sama exit, yang biasanya nge-patch kalau ada patch baru.. nah itu dia yang dinamain patcher. jadi ini khusus buat game DotA!
    Praktis banget nih.. mo tau apa aja fungsinya? nih langsung aja yah..

    The DotA-Allstars.com patcher is an awesome utility that we’ve been developing.

    • Automatically downloads new versions of DotA and displays the changelog!
    • Replaces the Warcraft III Icon on your desktop.
    • Options to select additional programs (such as ListChecker) to run with Warcraft III.
    • Run any combination of programs, (GGC, Banlist, LC, etc) in any order, automatically.
    • Displays the latest news from DotA-Allstars.com!

    Download now at http://dota-allstars.com/patcher

    Sizenya kurang lebih 17.7 MB, mayan kecil lah buat patcher yang guna abis kaya gini.. nih download linknya kalo gak mau repot2 ke webnya dulu. langsung sedot!

    Tags: , , , , ,

  • Uncategorized 13.04.2009 No Comments

    gak perlu banyak ngomong kali ya g.. langsung dengerin aja dan baca liriknya.. OK banget.. g lagi suka banget sama lagu ini hahaha.. keren.. 😀

    I hung up the phone tonight,
    Something happened for the first time,
    Deep inside it was a rush, what a rush,
    Cause the possibility that
    You would ever feel the same away about me,
    It’s just too much, just too much
    Why do I keep running from the truth,
    All I ever think about is you
    You got me hypnotized, so mesmerized,
    And I just got to know

    Do you ever think, when you’re all alone,
    All that we can be, where this thing can go,
    Am I crazy or falling in love,
    Is it real or just another crush
    Do you catch a breath, when I look at you,
    Are you holding back, like the way I do,
    Cause I’m tryin’, tryin’ to walk away
    But I know this crush aint’ goin’ away, goin’ away

    Has it ever cross your mind when we’re hangin’,
    Spending time girl,
    Are we just friends, is there more, is there more,
    See it’s a chance we’ve gotta take,
    Cause I believe that we can make this into
    Something that will last,
    Last forever, forever

    Do you ever think, when you’re all alone,
    all that we can be, where this thing can go,
    Am I crazy or falling in love,
    Is it real or just another crush
    Do you catch a breath, when I look at you,
    Are you holding back, like the way I do,
    Cause I’m tryin’, tryin’ to walk away
    But I know this crush aint’ goin’ away, goin’ away

    Why do I keep running from the truth,
    All I ever think about is you
    You got me hypnotized, so mesmerized,
    And I just got to know

    Do you ever think, when you’re all alone,
    all that we can be, where this thing can go,
    Am I crazy or falling in love,
    Is it real or just another crush
    Do you catch a breath, when I look at you,
    Are you holding back, like the way I do,
    Cause I’m tryin’, tryin’ to walk away
    But I know this crush aint’ goin’ away, goin’ away

    Download Here:
    http://www.4shared.com/file/60070507/bd1a00aa/David_Archuleta_-_Crush.html

    Tags: , , , ,